Gå till innehåll
VI LEVERERAR GRATIS FRAKT NÄR KÖP ÖVER SEK. 700.
VI LEVERERAR GRATIS FRAKT NÄR KÖP ÖVER SEK. 700.

Frågor och svar

Frågor:
Vad är skillnaden mellan Toiee Special Toilet Cleaner och Toiee Special Toilet Cleaner Extra Power?

Svar:

Toiee Special toalettrengöring innehåller mjölksyra, oxalsyra och citronsyra.

Toiee Special toalettrengöring Extra Power innehåller fosforsyra.

Båda toalettstädarna har en mycket hög koncentration av syror, betydligt mer än innehållet i de vanliga toalettstädarna.

Båda toalettstädarna arbetar mot både kalk och ockra.

Om det mestadels är kalk som måste tas bort rekommenderar vi Toiee Special toalettrengöring Extra Power. Omvänt, om det mestadels är en ockrabeläggning, rekommenderar vi Toiee Special Toiletrens.


Frågor:

Kan toalettskålen också rengöras under spolkanten?

Svar:
Ja, om du fyller toalettskålen helt med vatten och toalettrengöringsmedel, rensar du också upp under spolkanten. En plats där det annars är nästan omöjligt att rengöra. Men det är en viktig plats att rengöra toalettskålen från bakterier och även kalk, eftersom det kan finnas tunga kalkbeläggningar, vilket kan försämra spolningen i toalettskålen.


Frågor:

Vattennivån sjunker i toalettskålen trots att jag har blåst upp ballongen?

Svar:
Kontrollera först att ballongen inte läcker. Blås upp ballongen cirka 30 gånger.


Lägg till exempel ballongen i en hink med vatten. Om den bubblar från ballongen läcker den. Om det är första gången det ska användas täcks detta naturligtvis av garantin och byts ut.

Om det inte bubblar från det är det tätt. Vissa toaletter, t.ex. Ifö Cera med S-lås och kanske andra modeller har en liten rännsten i vattenlåset, vilket kan göra det svårt att stänga toaletten på vanligt sätt. I sådana fall - se instruktionen - måste ballongen vara längre bak i rörledningen för att stängas.


Frågor:

Toaletten är inte ren som förväntat.

Svar:
Om det har tagit de flesta beläggningarna rekommenderar vi att du ger toalettskålen ytterligare en behandling. Låt blandningen stå lite längre. Och kom ihåg att toalettstädare är effektivare med varmt vatten än med kallt vatten

eller

Våra produkter tar bort de allra flesta beläggningar, men tyvärr har vi utsatts för några besvikna kunder. I alla fall har det visat sig att glasyren eller emaljen i toalettskålen var skadad / sliten. I sådana fall finns det inget annat än att byta ut toaletten.
Använd inte t.ex. emaljen eller glasyren i toalettskålen. avloppsrengörare, saltsyra eller slipmedel. Att använda dessa lösningar är förmodligen det bästa sättet att förstöra glasyren i toalettskålen.


Frågor:

Skadar din toalettrengörare toalettskålen?

Svar:

Nej, våra toalettstädare är helt ofarliga för toalettskålen.


Frågor:

Hur ofta rekommenderar det att du använder dina produkter?

Svar:

Det är svårt att ge ett exakt svar på detta. För allmän rengöring av toalettskålen rekommenderar vi att du använder de vanliga rengöringsmedlen som finns på marknaden och rengör toalettskålen på vanligt sätt.

Men nästan oavsett hur ofta du rengör toalettskålen, eller om du bor i ett område med mycket kalk och ockra i vattnet, kan beläggningar sätta sig mycket snabbt i toalettstolen.

Hitta din egen rytm för att använda Toiees produkter och ge sedan toalettskålen en ordentlig vändning då och då. Kanske en gång i månaden eller kvartalsvis är din toalettskål alltid fin och ren, utan beläggningar och bakterier uppe under kanten.


Frågor:
Skulle olyckan vara ute och ballongen + möjligen. slang / pump spolas ner i toaletten. Vad händer då?

Svar:

Vi har upplevt det några gånger. Men delarna är inte större än att bara spola ner dem i avloppet - så ingen olycka.

För att skydda dig mot detta i händelse av en olycka, gör följande: När toalettskålen blötläggs, placera slangen under toalettbrickan. När vattnet måste stängas av håller du slangen / pumpen ordentligt, eftersom det kan vara ett bra drag. Öppna därför också ventilen bara långsamt.


Frågor
:
När ballongen är svart, kan den spridas till toalettskålen?

Svar:

Nej, ballongen kan inte smitta.


Frågor:

Är inte ballongen äcklig när du drar den ur vattenlåset?

Svar:

Frågan är tillräckligt naturlig när vi vet vad som röker ut genom toaletten. Men faktum är att det mycket sällan finns rester på ballongen.


Frågor:

Är dina toalettstädare skadliga för miljön?

Svar:

Nej. Våra toalettstädare försämras och är ofarliga för miljön.


Frågor:

Hur förvaras Toiee toalettavkalkare?

Svar:
Det är viktigt att det förvaras på en mörk plats så att gummit inte mjuknar.